Toplam Ziyaretçi


Merhaba değerli okuyucularım, sizler için hazırladığım Blogger SEO Uyumlu Türkçe Mavi Tema 'yı sizlere sunmaktayım. Bu tema benim tarafımdan türkçe haline çevrilmiş olması ile birlikte en güzel özelliği 'de SEO uyumlu blogger teması olmasıdır, dil konusunda fark ettiğim yerleri türkçe olarak sizlere hazırladım ve artık temamızı daha fazla incelemeye çalışalım.


Temanın görünümü çok kolay ve göz yormayacak şekilde tasarlanmış menü kısmının zarifliği ve kolay ulaşabilir olması çok büyük avantaj haline gelmiş ve bununda yanı sıra sayfanın sağ yerleşim yerinde sosyal medya ve popüler yayınlarda çok dikkat çekici hale gelmiş aynı şekilde paylaşım butonları ve yorumlar kısmınında gayet güzel olması benim çok dikkatimi çekti umarım sizde bu temayı beğenirsiniz.

Tema üzerinde sizlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerekmektedir, Örneğin: Menü kısmında bulunan kategorilerin isimlerini değiştirebilir ve adreslerini değiştirebilirsiniz. Bu konu hakkında yardım almak için Blogger Tema Düzenlemesi Nasıl Yapılır yazımızı takip edebilirsiniz.

  • Blogger SEO Uyumlu Temalar
  • Blogger SEO Türkçe Temalar
  • Blogger SEO Temaları
  • Blogger Temalar

1 yorum:

Bu konu hakkında yorum bırakmak istermisin ?